ПОЧЕТНА » Активности - Page 3
Координативен состанок и разгледување на достигнувањата

Како што проектот „Иновативни практики за заштита на животната средина фаза II“ доаѓа до својот крај, ние организиравме состанок со еден од нашите проектни партнери ДМО од Албанија. Состанокот се одржа во канцелариите на Центарот за граѓанска иницијатива во Прилеп … Read More

0
Мониторинг на проектот од учесник од ЗТС – Заеднички Технички Секретаријат Струга (Антена)

  ЗТС – Заеднички Технички Секретаријат Струга (Антена) беше на мониторинг посета за активностите спроведени во рамките на проектот “Иновативни практики во фаза II за заштита на животната средина”, на 7 Февруари 2019, во канцелариите на Центарот за граѓанска иницијатива. … Read More

0
Посета на проектот од претставници на ЕУ Делегацијата од Скопје и Тирана

  Претставниците на Делегациите на Европската Унија од Скопје и од Тирана, на 1 февруари 2019 беа на теренска посета на поставените Автоматски Агро метеоролишки станици во Корча каде што имаа можност да поразговараат со земјоделците кои се директни корисници … Read More

0