ПОЧЕТНА » Повици
ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА СТУДИСКА ПОСЕТА ВО РЕПУБЛИКА СЛОВАЧКА

Проектот Иновативни практики за заштита на животната средина објавува повик за прибирање на понуди за организирање на студиска посета во Република Словачка. Со оваа покана во прилог ви ги доставуваме следниве документи: А.    Инструкции за понудивачите и известување за … Read More

0
ПОВИК ЗА НАБАВКА НА КОНТРОЛНА ЕДИНИЦА ЗА ФЕРТИРИГАЦИЈА

Проектот Иновативни практики за заштита на животната средина објавува повик за набавка на Контролна единица за фертиригација. Со оваа покана во прилог ви ги доставуваме следниве документи: A.    Упатство за понудувачите B.    Нацрт договор и посебни услови вклучително … Read More

0
ПОВИК ЗА АГРО ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ НА СИСТЕМ ЗА ФЕРТИЛИЗАЦИЈА

Во рамки на Проектот “Иновативни практики за заштита на животната средина фаза II” кој го спроведува Здружението Центар за граѓанска иницијатива во партнерство со Организацијата за дестинации за управување (ДМО), Здружението на овошни производители Благој А. Котларовски и Агринас-ЕР објавен … Read More

0
Експерт за одржување на еко градини и процес на едукација

Објавено на: 10.08.2018 Почитувани, Центар за граѓанска иницијатива, Ве поканува да доставите понуда за испорака на услуги за одржување на еко градини и процес на едукација. Ова е покана за учество на тендер за горенаведениот договор за услуга. Со оваа … Read More

0